Novinarska vprašanja

Za vsa vprašanja medijev in ostale zainteresirane javnosti smo na voljo na elektronskem naslovu: PR@A1.si.

A1 kot edini v Sloveniji svojim naročnikom omogoča brezplačno turistično zavarovanje

Naročniki A1 Slovenija imajo nov razlog za zadovoljstvo – njihov mobilni paket odslej vsebuje tudi osnovno turistično zavarovanje za brezskrbne dogodivščine po vsem svetu. Zavarovanje, ki ga je A1 kot edini ponudnik pri nas dodal vsem zasebnim naročnikom, je popolnoma brezplačno in krije škodo do 50.000 evrov za osnovna tveganja. Nova storitev se bo uporabnikom samodejno vključila ob izhodu iz Slovenije.

Novica o brezplačnem osnovnem turističnem zavarovanju je prišla ravno v času načrtovanja prazničnih potovanj, zimskih počitnic in prvih zavojev po smučarskih strminah. Uporabniki mobilnih paketov A1 Slovenija imajo pred odhodom v tujino sedaj eno skrb manj – sklenitev turističnega zavarovanja. Le-to odslej v osnovnem obsegu krije njihov ponudnik mobilne telefonije.

Kaj krije turistično zavarovanje Osnovni?

Turistično zavarovanje Osnovni krije škodo tudi do 50.000 evrov za primere osebne odgovornosti, kraje ali izgube prtljage in osebnih dokumentov, iskanja in reševanja ter storitve ob izgubi ali kraji telefona. Brezplačno turistično zavarovanje velja po vsem svetu in s takojšnjo veljavnostjo ob izhodu iz Slovenije. Zavarovanje omogoča mednarodna zavarovalnica L'AMIE AG lifestyle insurance services, ki zagotavlja asistenco vse dni v tednu. Naročniki bodo zavarovanje uveljavili s preprostim klicem v asistenčni center zavarovalnice.

Najboljšemu omrežju in širokemu naboru vsebin dodali zavarovanje

A1 Slovenija je z brezplačnim osnovnim turističnim zavarovanjem začinil že tako privlačne mobilne pakete. Vsi paketi A1 MIO in A1 Vajb za mlade že sedaj vključujejo 12 mesecev brezplačnih vsebin na zahtevo. Uporabniki lahko izbirajo med najbolj priljubljenimi zabavnimi vsebinami – VOYO, HBO Max in A1 Xplore Music by Deezer. Poleg tega naročniki A1 Slovenija uporabljajo najboljše mobilno omrežje, kar je že drugo leto zapored dokazalo neodvisno merjenje NET CHECK. Vsi mobilni paketi A1 Slovenija so trenutno na voljo po akcijski ceni 9,99 evrov na mesec za nove in obstoječe naročnike.

Več informacij o ponudbi na www.A1.si/zavarovanje-tujina.

 

O A1 Slovenija

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 600 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 800 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

A1 Slovenija je v 100-odstotni lasti mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group (ATX:TKA) in je tako pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 27 milijoni uporabnikov v sedmih državah, več kot 5 milijardami EUR prihodkov in skoraj 18.000 zaposlenimi. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, enega največjih ponudnikov brezžičnih storitev na svetu.

Služba za korporativno komuniciranje

Elektronska pošta: PR@A1.si

Nazaj