Novinarska vprašanja

Za vsa vprašanja medijev in ostale zainteresirane javnosti smo na voljo na elektronskem naslovu: PR@A1.si.

A1 Slovenija upokojencem za najlepša leta ponuja najboljši paket

Dobra novica za upokojence! A1 Slovenija je pripravil posebno ponudbo svojega najbolj priljubljenega paketa med starostniki. Paket A1 miniMIO, ki ponuja neomejene klice, SMS-e in MMS-e ter neomejen prenos podatkov, je za nove naročnike odslej na voljo po akcijski ceni 7,99 EUR na mesec.

Ob vedno višjih življenjskih stroških je dobrodošla vsaka priložnost za prihranek, zato je A1 Slovenija za starostnike pripravil ponudbo, ki ponuja največ za najnižjo ceno. Paketi MIO z neomejenimi klici, sporočili in prenosom mobilnih podatkov so na voljo brez vezave in s posebnim popustom ob predložitvi kartice za upokojence. A1 miniMIO, za katerega bodo novi uporabniki v prvem letu uporabe odšteli 7,99 EUR na mesec ob predložitvi kartice za upokojence, poleg neomejenih količin ponuja še 13,6 GB prenosa podatkov v EU in vključene pretočne zabavne vsebine.

Upokojencem sta po znižani ceni v času posebne ponudbe na voljo tudi paketa midiMIO in maksiMIO, ki prinašata 6 in 24 mesecev brezplačne uporabe ene izmed storitev pretočnih zabavnih vsebin ter dodatno količino prenosa podatkov znotraj držav EU.

Prilagoditev ponudbe navadam uporabnikov
V posebno ponudbo za starostnike A1 Slovenija vključuje tudi ugodnejšo ponudbo telefonov. Pri tem so prisluhnili obstoječim uporabnikom in ponudili nekaj najbolj priljubljenih modelov. Glede na spreminjajoče navade in želje, bodo ponudbo še naprej prilagajali in se s tem čim bolj približali potrebam starostnikov.

Delavnice o uporabi pametnega telefona
Poleg posebne ponudbe za starostnike, A1 Slovenija v sodelovanju z zavodom Zlata mreža, ki skrbi za kakovostno življenje in socialno vključenost starejših, organizira delavnice z naslovom »Kje pa vas telefon žuli?,« namenjene izobraževanju o varni in odgovorni uporabi pametnega telefona. Starostniki so ena izmed ranljivejših skupin za spletne nepridiprave, zato jih podjetje opremlja z znanjem in uporabnimi nasveti za preprečitev neljubih dogodkov pri uporabi telefonov in drugih pametnih naprav.  

Več informacij o ponudbi na https://www.a1.si/upokojenci.

O A1 Slovenija

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 600 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 800 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

A1 Slovenija je v 100-odstotni lasti mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group (ATX:TKA) in je tako pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 27 milijoni uporabnikov v sedmih državah, več kot 5 milijardami EUR prihodkov in skoraj 18.000 zaposlenimi. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, enega največjih ponudnikov brezžičnih storitev na svetu.

Služba za korporativno komuniciranje
Elektronska pošta: PR@A1.si

 

Nazaj